Hieronta ja Fysioterapiapalvelut

Fysioterapia

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Asiakkaan tutkiminen ja hoitosuunnitelman laatiminen ovat perustana mahdollisimman laadukkaalle hoidolle.

Yksilöllisen liikehoidon keinoin hoidetaan tarkemmin ongelma-aluetta. Lääkinnällisen harjoitteluterapian tavoitteena on korjata lihasten ja nivelten heikentynyt toiminta. Keskeinen osa fysioterapiaa on asiakkaan ohjaus omatoimiseen harjoitteluun.

Fysikaaliset hoidot / Veroton, laki 34 §


Hierontapalvelut

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien ja jännitysten laukaisemiseksi. Muokkaamalla lihasta erilaisin ottein aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy, ihon joustavuus paranee ja kudoksen uusiutuminen tehostuu. Hierontaa voidaan käyttää ennaltaehkäisemään vaivoja. Mobilisoivalla hieronnalla käsittely kohdistetaan nivelen tai nikaman ympäristökudoksiin liikkuvuuden lisäämiseksi.

Fysioterapiakäynti 60 minuuttia fys.hoito - 60 €

Fysioterapia on kivun poistamista sekä ihmisten työkyvyn, toimintakyvyn ja liikkumisen edistämistä. Se on näiden häiriöiden korjaamista ja niiden vaikutuksien tasaamista, myös ennaltaehkäisevästi.

Fysioterapiakäynti 45 minuuttia fys.hoito - 55 €

Fysioterapia on kivun poistamista sekä ihmisten työkyvyn, toimintakyvyn ja liikkumisen edistämistä. Se on näiden häiriöiden korjaamista ja niiden vaikutuksien tasaamista, myös ennaltaehkäisevästi.


Lisätietoa

Klassinen hieronta sisältää myös miellyttävän pintalämpöhoidon. Hintoihin lisätään palvelumaksu 3,50€.

Puolihieronta 40 minuuttia 50 €

Unohda arjen kiire, stressi ja kolotukset hieronta pöydälle. Rentoudu ja anna osaavien käsien poistaa väsymys jäsenistäsi. Puolihieronnassa voidaan valintasi mukaan käydä läpi kipu- ja jännitysalueitasi. Kuten: selkä - hartiat, jalat ja alaselkä.

Kokohieronta 90 minuuttia 85 €

Kokohieronnassa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin ja laukaistaan jumeja jotka ovat kehoon kertyneet. Toiveesi mukaan voimme myös keskittyä jollekkin tietylle alueelle joka saattaa tarvita intensiivisempää keskittymistä tarpeidesi mukaisesti.

Osahieronta 30 minuuttia 40 €

Osahieronta on mahtava ratkaisu esim. hartia jumeihin tai päänsäryn helpottamiseen. Hieronnan aikana käymme läpi kipukohtia ja lievitämme jännitystä kehossasi joka auttaa sinua jaksamaan paremmin.

Ajanvaraus

Tule käymään toimipisteellämme tai varaa aika jo tänään! Autamme mieluusti sinua kohti parempaa huomista ja kivutonta liikkumista: 040 962 6504


 

Fysioterapia ja hierontapalveluiden ajanvaraus:
040 962 6504